Airdrop - SAND - GRT - Tham gia trả lời câu hỏi, nhận Airdrop từ Coinmarketcap | Kiếm Tiền Online

Bước 1: Anh em phải có tài khoản Coinmarketcap: AE có thể đăng ký tại đây : https://accounts.coinmarketcap.com/signup

Bước 2: Anh em phải có tài khoản Binance để nhận $ Airdrop ( đăng ký để ủng hộ mình nhé) :
Link ref : https://www.binance.cc/en/register?ref=13328123 Ref code: 13328123
Link non-ref: https://accounts.binance.com/en/register

Ae vào phần tài khoản , lưu lại ID tài khoản Binance gồm 8 số để xíu làm airdrop:

1609743278801.png

Bước 3 : Xem video và trả lời câu hỏi :
3.1 Với $SAND thì ae vào link : https://coinmarketcap.com/earn/project/the-sandbox

1609743799346.png

– Câu hỏi và câu trả lời :

  1. Question: What is the total supply of SAND tokens?

Answer: 3.000.000.000​

2. Question: On which blockchain is The Sandbox ecosystem currently developed onto?​

Answer: Ethereum.​

3. Question: What is the main The Sandbox virtual world primary focus for users?​

Answer: Playing games.​

4. Question: What is NOT one of the main utility token of The Sandbox ecosystem?​

Answer: Stablecoin.​

5. Question: What is the name of the NFT Maker creation tool in The Sandbox that lets you make 3D game assets and tokenize them for putting on the Marketplace?​

Answer: VoxEdit.​

6. Question: How can users monetize their games on The Sandbox?​

Answer: All of the above​

7. Question: What tokens standards do The Sandbox use for its technology?​

Answer: All of the above​

8. Question: What can users do with the ASSETS bought on the marketplace?​

Answer: Integrate them and Publish their game experiences.​

3.2 Với $GRT thì ae vào Link : https://coinmarketcap.com/earn/project/the-graph

1609743817051.png

– Câu hỏi và câu trả lời :

1. Question: What is the total supply of GRT tokens?​

Answer: 10,000,000,000​

2. Question: What is The Graph?​

Answer: An indexing protocol for organizing blockchain data​

3. Question: What are subgraphs?​

Answer: Open APIs that anyone can query​

4. Question: What's the query language used for Subgraphs?​

Answer: GraphQL​

5. Question: What do Curators do?​

Answer: Signal on quality subgraphs by depositing GRT (The Graphs native token) in return for curation shares​

6. Question: What are Indexers?​

Answer: Node operators that index data and serve queries​

7. Question: Why do indexers have to stake GRT?​

Answer: For economic security so if they misbehave they can be slashed (lose their GRT)​

8. Question: By delegating GRT to Indexers what can you do?​

Answer: Help secure the network and make sure there are plenty of indexers to serve and process data for the crypto economy​

x

hoangdinh

About hoangdinh

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :